pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4290,dissertation,"Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta","Poljanec, Ivna",,,,,,,, pbf:3004,dissertation,"Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta","Petričević, Sandra",,,,,,,, pbf:2880,dissertation,"Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe","Janči, Tibor",,,,,,,, pbf:2893,dissertation,"Prisutnost toksičnih metala kao indikatora zagađenja morskog ekosustava u tkivima kitova zubana (Odontoceti) Jadranskoga mora","Sedak, Marija",,,,,,,, pbf:2869,dissertation,"Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta","Marušić Radovčić, Nives",,,,,,,, pbf:2824,dissertation,"Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja","Petrović, Marinko",,,,,,,, pbf:2766,dissertation,"Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla","Pavlinić Prokurica, Iva",,,,,,,, pbf:2738,dissertation,"Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi","Medić, Helga",,,,,,,,