@phdthesis{pbf:4310, author = {{Vujić, Mario}}, title = {{Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda}}, } @phdthesis{pbf:3572, author = {{Drakula, Saša}}, title = {{Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti}}, } @phdthesis{pbf:2908, author = {{Voučko, Bojana}}, title = {{Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti}}, } @phdthesis{pbf:2881, author = {{Vrana Špoljarić, Ivna}}, title = {{Neškrobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha}}, } @phdthesis{pbf:2879, author = {{Sarajlija, Hrvoje}}, title = {{Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima}}, } @phdthesis{pbf:2860, author = {{Čukelj, Nikolina}}, title = {{Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača}}, } @phdthesis{pbf:2807, author = {{Gabrić, Domagoj}}, title = {{Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja}}, } @phdthesis{pbf:2797, author = {{Lušić, Dražen}}, title = {{Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.)}}, } @phdthesis{pbf:2800, author = {{Novotni, Dubravka}}, title = {{Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bakeoff tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta}}, } @phdthesis{pbf:2804, author = {{Pollak, Lea}}, title = {{Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije}}, }