@phdthesis{pbf:4481, author = {{Mlinar, Zdenko}}, title = {{Optimiranje komercijalno dostupnih metoda izolacije RNK i detekcija koronavirusa (SARS-COV-2) u lancu hrane}}, } @phdthesis{pbf:4302, author = {{Lešić, Tina}}, title = {{Razvoj multimikotoksinske lc-ms/ms metode i molekularna identifikacija plijesni producenata citrinina, ciklopiazonične kiseline i sterigmatocistina u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima}}, } @phdthesis{pbf:4286, author = {{Kostelac, Deni}}, title = {{Formulacija i razvoj višeslojno mikroinkapsuliranoga probiotika s ciljanim učincima na zdravlje}}, } @phdthesis{pbf:4169, author = {{Jakopović, Željko}}, title = {{Utjecaj odabranih sojeva vinskih kvasaca na vezanje, razgradnju i toksičnost okratoksina A u in vitro uvjetima}}, } @phdthesis{pbf:3873, author = {{Čanak, Iva}}, title = {{Karakterizacija probiotičke bakterije Lactobacillus plantarum O1 za biološko konzerviranje proizvoda akvakulture}}, } @phdthesis{pbf:3877, author = {{Kuharić, Željka}}, title = {{Uklanjanje aflatoksina M1 i metala iz mlijeka primjenom bakterija mliječne kiseline i β-glukana}}, } @phdthesis{pbf:3888, author = {{Kiš, Maja}}, title = {{Učinak gama zračenja i hladne plazme na smanjenje koncentracije T-2 i HT-2 toksina u žitaricama}}, } @phdthesis{agr:609, author = {{Rajnović, Ivana}}, title = {{Bioraznolikost i simbiozna učinkovitost prirodnih populacija rizobija koje noduliraju grah (Phaseolus vulgaris L.)}}, } @phdthesis{agr:472, author = {{Vrdoljak, Marija}}, title = {{Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine}}, } @phdthesis{pbf:2867, author = {{Bevardi, Martina}}, title = {{In vitro i in vivo modeli vezanja patulina i citrinina bioprotektivnim kulturama}}, } @phdthesis{pbf:2765, author = {{Cvek, Domagoj}}, title = {{Biosinteza i biorazgradnja F-2 toksina i okratoksina A u tijeku rasta plijesni Fusarium graminearum ZMPBF 1244 i Aspergillus ochraceus NRRL 3174 u mješovitoj kulturi}}, }