pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:980,dissertation,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i termofizikalna svojstva škrobnih suspenzija","Ljubić Herceg, Ivana",,,,,,,, ptfos:923,dissertation,"Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice","Ačkar, Đurđica",,,,,,,, ptfos:899,dissertation,"Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha","Jukić, Marko",,,,,,,, ptfos:922,dissertation,"Utjecaj genotipa i okolišnih uvjeta na parametre sladarske kakvoće ozimog ječma (Hordeum vulgare L.)","Šimić, Gordana",,,,,,,, ptfos:894,dissertation,"Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja","Budžaki, Sandra",,,,,,,, pbf:2742,dissertation,"Kemijske i biokemijske promjene starenja zrna pšenice","Strelec, Ivica",,,,,,,, ptfos:910,dissertation,"Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodatka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova","Koceva Komlenić, Daliborka",,,,,,,, ptfos:908,dissertation,"Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke","Babić, Jurislav",,,,,,,, ptfos:871,dissertation,"Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice","Horvat, Daniela",,,,,,,,