TY - THES ID - ptfos:980 TI - Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i termofizikalna svojstva škrobnih suspenzija AU - Ljubić Herceg, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:923 TI - Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice AU - Ačkar, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:899 TI - Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha AU - Jukić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:922 TI - Utjecaj genotipa i okolišnih uvjeta na parametre sladarske kakvoće ozimog ječma (Hordeum vulgare L.) AU - Šimić, Gordana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:894 TI - Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja AU - Budžaki, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2742 TI - Kemijske i biokemijske promjene starenja zrna pšenice AU - Strelec, Ivica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:910 TI - Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodatka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova AU - Koceva Komlenić, Daliborka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:908 TI - Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke AU - Babić, Jurislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:871 TI - Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice AU - Horvat, Daniela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -