TY - THES ID - ptfos:2364 TI - Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske AU - Barišić, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1917 TI - Primjena stabilnih izotopa i mineralnih tvari u određivanju botaničkog i zemljopisnog podrijetla izabranih vrsta hrvatskoga meda AU - Bilić Rajs, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:895 TI - Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja AU - Flanjak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:903 TI - Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda AU - Uršulin-Trstenjak, Natalija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:871 TI - Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice AU - Horvat, Daniela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -