@phdthesis{ptfos:656, author = {{Lončarić, Ante}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka}}, } @phdthesis{ptfos:924, author = {{Škrabal, Svjetlana}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada}}, } @phdthesis{ptfos:911, author = {{Jakobek, Lidija}}, title = {{Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća}}, } @phdthesis{ptfos:908, author = {{Babić, Jurislav}}, title = {{Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke}}, } @phdthesis{ptfos:906, author = {{Kopjar, Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda}}, } @phdthesis{ptfos:941, author = {{Nedić Tiban, Nela}}, title = {{Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda}}, }