TY - THES ID - ptfos:2364 TI - Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske AU - Barišić, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2490 TI - Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice AU - Kajić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1984 TI - Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova AU - Grgić, Ivanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1507 TI - Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda AU - Panak Balentić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1295 TI - Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara AU - Kosović, Indira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:647 TI - Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije AU - Jozinović, Antun DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:660 TI - Utjecaj temperature i dodataka na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva kukuruznih ekstrudata AU - Obradović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:923 TI - Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice AU - Ačkar, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -