@phdthesis{ptfos:1986, author = {{Kovač, Marija}}, title = {{Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje reguliranih mikotoksina te njihova supojavnost u uzorcima hrvatskih žitarica}}, } @phdthesis{ptfos:1795, author = {{Jurković, Martina}}, title = {{Izloženost hrvatske populacije slobodnom i maskiranim oblicima deoksinivalenola}}, } @phdthesis{ptfos:1722, author = {{Perković, Irena}}, title = {{Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica}}, } @phdthesis{ptfos:659, author = {{Šarkanj, Bojan}}, title = {{Utjecaj inhibitora glutation S – transferaze na produkciju aflatoksina plijesni Aspergillus flavus}}, } @phdthesis{ptfos:897, author = {{Perši, Nina}}, title = {{Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana}}, } @phdthesis{ptfos:900, author = {{Jukić, Huska}}, title = {{Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.}}, } @phdthesis{svkri:3201, author = {{Capak, Krunoslav}}, title = {{Izloženost arsenu u vodi za piće i njegov utjecaj na zdravlje}}, } @phdthesis{ptfos:887, author = {{Molnar, Maja}}, title = {{Antioksidacijska svojstva derivata kumarina i njihovo antifungalno djelovanje prema najvažnijim mikotoksikogenim plijesnima iz hrane}}, } @phdthesis{ptfos:905, author = {{Pavlović, Hrvoje}}, title = {{Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella}}, } @phdthesis{ptfos:869, author = {{Klapec, Tomislav}}, title = {{Uloga unosa selenija hranom u etiologiji endemske nefropatije}}, }