TY - THES ID - pbf:4290 TI - Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta AU - Poljanec, Ivna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3004 TI - Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta AU - Petričević, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2880 TI - Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe AU - Janči, Tibor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2893 TI - Prisutnost toksičnih metala kao indikatora zagađenja morskog ekosustava u tkivima kitova zubana (Odontoceti) Jadranskoga mora AU - Sedak, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2869 TI - Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta AU - Marušić Radovčić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2824 TI - Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja AU - Petrović, Marinko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2766 TI - Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla AU - Pavlinić Prokurica, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2738 TI - Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi AU - Medić, Helga DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -