pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:3572,dissertation,"Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti","Drakula, Saša",,,,,,,, pbf:2885,dissertation,"Development and application of a sensor array food profiling method","Major, Nikola",,,,,,,, pbf:2863,dissertation,"Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske","Kraljić, Klara",,,,,,,, pbf:2803,dissertation,"Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad","Krpan, Marina",,,,,,,, pbf:2806,dissertation,"Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja","Gačić, Milica",,,,,,,, pbf:2808,dissertation,"Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda","Šarić, Goran",,,,,,,,