@phdthesis{ptfos:980, author = {{Ljubić Herceg, Ivana}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i termofizikalna svojstva škrobnih suspenzija}}, } @phdthesis{ptfos:923, author = {{Ačkar, Đurđica}}, title = {{Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice}}, } @phdthesis{ptfos:899, author = {{Jukić, Marko}}, title = {{Utjecaj enzima, hidrokoloida i emulgatora na dinamiku procesa starenja kruha}}, } @phdthesis{ptfos:922, author = {{Šimić, Gordana}}, title = {{Utjecaj genotipa i okolišnih uvjeta na parametre sladarske kakvoće ozimog ječma (Hordeum vulgare L.)}}, } @phdthesis{ptfos:894, author = {{Budžaki, Sandra}}, title = {{Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja}}, } @phdthesis{pbf:2742, author = {{Strelec, Ivica}}, title = {{Kemijske i biokemijske promjene starenja zrna pšenice}}, } @phdthesis{ptfos:910, author = {{Koceva Komlenić, Daliborka}}, title = {{Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodatka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova}}, } @phdthesis{ptfos:908, author = {{Babić, Jurislav}}, title = {{Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke}}, } @phdthesis{ptfos:871, author = {{Horvat, Daniela}}, title = {{Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice}}, }