pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4444 dissertation "Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji" "Tomić – Obrdalj, Helena" pbf:4285 dissertation "Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača" "Gajari, Davorka" pbf:4310 dissertation "Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda" "Vujić, Mario" pbf:4297 dissertation "Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina" "Leder, Renata" pbf:3867 dissertation "Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti" "Žurga, Paula" pbf:3869 dissertation "Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina" "Kaštelanac, Dragica" pbf:3884 dissertation "Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji" "Nina, Puhač Bogadi" pbf:3868 dissertation "Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli" "Hafner Kožul, Silvija" agr:925 dissertation "Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive" "Jelačić, Tvrtko" pbf:2911 dissertation "Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi" "Vrdoljak, Ivica" ptfos:895 dissertation "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja" "Flanjak, Ivana" ptfos:903 dissertation "Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda" "Uršulin-Trstenjak, Natalija" pbf:2821 dissertation "Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva" "Tudor Kalit, Milna" pbf:2803 dissertation "Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad" "Krpan, Marina" pbf:2806 dissertation "Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja" "Gačić, Milica" pbf:2797 dissertation "Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.)" "Lušić, Dražen" pbf:2805 dissertation "Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova" "Putnik, Predrag" pbf:2808 dissertation "Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda" "Šarić, Goran" ptfos:911 dissertation "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća" "Jakobek, Lidija" pbf:2734 dissertation "Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice" "Marković, Ksenija" pbf:2735 dissertation "Perzistentnost ostataka klenbuterola u tjelesnim tekućinama i tkivima svinja nakon subkronične izloženosti anaboličnoj dozi" "Pleadin, Jelka"